Copyright © TravelAmerica.dk 2010-2014. Links | Vilkår og betingelser

Share on Facebook
Share on Twitter
Share via e-mail
Share on Delicious
Share on Digg
Share on Google Bookmarks
Share on LiveJournal
Share on Newsvine
Share on Reddit
Share on Stumble Upon

TravelAmerica.dk        British Airways     Hotels.com       Skyscanner.dk        Accorhotels.com     Hotelscombined.com      Booking.com     Agoda.com

Home

Hotels.com hoteller i USA

Booking.com

Agoda.com

Tripadvisor hoteller i USA

Hotelscombined.com

Hoteller og moteller  i USA

Expedia.com

Vælg mellem tusindvis af hoteller, fly og biludlejninger i Danmark og udlandet, eller kombiner dem for at sammensætte dine egne pakkerejser.

Besøg Expedia og find de billigste hoteller i USA!

FDM travel

FDM Travel sælger rejser til hele verden, og kan tilbyde pakkerejser, fly, hotel, feriebolig, billeje, mobile home, rundrejser, temarejser og storbyferie, og meget mere. Der er noget for en hver smag.

Hotels.com

Hotels.com er internettets største specialiserede udbyder af indkvartering på verdensplan og tilbyder dig besparelser på op til 70% af de normale hotelpriser i nogle af verdens mest populære byer.

Hoteller og moteller


Der findes hoteller og moteller i stort set hver en flække i USA. Standarden kan som i alle andre steder variere fra hotel til hotel og fra by til by.

USA er de store hotelkæders hjemland, så du vil overalt kunne finde hoteller/moteller som f.eks. Holiday Inn, Quality Inn, Super 8, Best Western mfl.

Rejser man rundt i bil i USA på egen hånd, kan man næsten være sikker på at finde et motel i hver by. Det svære kan være at vælge hvilket motel man skal overnatte på. Man kan sige at så længe man holder sig til moteller fra de store amerikanske og internationale kæder, ved man at kvaliteten er ok. Der kan naturligvis - som med alt andet - være undtagelser, men de store hotel- og motelkæder har nogle krav, som de skal overholde for at kunne være med i kæden. Derfor skulle standarden på f.eks. et Holiday Inn helst være det samme, hvad enten det ligger i Miami eller Seattle.

Udover de store kæder findes der et hav af større og mindre hoteller og moteller. Det kan være meget spændende at overnatte på nogle af disse steder. Man kan være heldige at få nogle spændende og anderledes oplevelser.


Hoteller i Los Angeles

Agoda.com