Copyright © TravelAmerica.dk 2010-2014. Links | Vilkår og betingelser

Share on Facebook
Share on Twitter
Share via e-mail
Share on Delicious
Share on Digg
Share on Google Bookmarks
Share on LiveJournal
Share on Newsvine
Share on Reddit
Share on Stumble Upon

TravelAmerica.dk        British Airways     Hotels.com       Skyscanner.dk        Accorhotels.com     Hotelscombined.com      Booking.com     Agoda.com

Home
Turen går til USA, Turen går til Florida, Turen går til New Yok, Turen går til Californien


I Politikens ”Turen går til” serien findes der på nuværende tidspunkt 5 bøger der omhandler Nordamerika. Turen går til er uundværlig på rejsen til USA – men du kan med fordel supplere med en engelsksproget guidebog fra f.eks. Lonely Planet.

Bøgerne kan købes hos CDON.COM eller SAXO.dk


Politikens Turen går til New York

Dyk ned i et sydende hav af gule taxaer, gigantiske lysreklamer og speedsnakkende prædikanter. Swing gennem gaderne med bohemer, filmstjerner og wannabes. I zigzag mellem svedige, sorte soulbarer, rå graffiti og storbygak. Svimlende skylines, verdenskunst og alverdens kulturer, der nægter at blive sat i bås. New York kan være lige, som du vil have den. Find den, form den, føj den og bøj den.

Turen Går Til New York dækker hele Manhattan samt Brooklyn, Queens, The Bronx og Staten Island.

Politikens rejsebøger- køb dem hos CDON.COMPolitikens Turen går til Florida
& Det Dybe Syden

Turen går til Florida tager læseren rundt i the sunshine state. Florida er forfriskende sol. Fintkornet sand mellem tæerne. Flokke af delfiner i leg. Flokke af dovne alligatorer i middagsdøsen. Tegneseriehelte og rumraketter. Forlystelser for fuld udblæsning, en kølig drink i solnedgangen. Høj puls i natten. Muskler og blåt hår. Pastelfarvede art deco-oteller. Hundredevis af barer i Hemingways caribiske Key West.

Politikens rejsebøger- køb dem hos CDON.COMPolitikens Turen går til Det Nordøstlige USA

Hæsblæsende storbystemning og vandreture i vildnisset. Hurtige highways og amish-folk i hestevogn. Æblecider og ahornsirup. Fra Atlanterhavets vilde kyster til Adirondacks hundrede bjergtoppe. Dette hjørne af USA favner New Englands rødgule efterårsfarver, mikrobryggerier og magtens korridorer i Washington D.C.

Turen Går Til det nordøstlige USA dækker New England med New Hapmshire, Vermont, Maine, Massachussets og Boston, samt Pennsylvania, New Jersey, Washington DC og New York. Fold omslagets forreste flap ud og se bogens områder.

Politikens rejsebøger- køb dem hos CDON.COMPolitikens Turen går til Californien
& Det Vestlige USA

Oplev Californien med Turen Går Til

L.A. er solbrune surfere, kunst og cool shopping. I San Francisco står den på fest, farver og indtryk fra alle verdensdele. Susene i Disneyland og Las Vegas. Vandring i regnskovene ved Seattle. Det vestlige USA opfylder drømme - til hest i bjergene eller i åben bil fra Arizonas røde ørken til Malibus lækre bølger.

Bogen dækker San Francisco, Los Angeles, San Diego og Las Vegas samt udvalgte steder i Californien, Arizona, Colorado, Utah, Wyoming, South Dakota og Washington, herunder Seattle.

Politikens rejsebøger- køb dem hos CDON.COM


Politikens Turen går til New York, Turen går til Florida & Det Dybe Syden, Turen går til Det Nordøstlige USA, Turen går til Californien & Det Vestlige USA, Turen går til Canada

Politikens ”Turen går til” serie er uden tvivl de mest kendte rejsehåndbøger på dansk. Serien dækker store dele af verden og indeholder størstedelen af den viden man skal bruge på rejsen.

Rejsebøger om USA

Turen går til New York Turen går til Florida Turen går til det nordøstlige usa Turen går til Californien

Rand McNally Road Atlas 2014


Rand McNally har specialiseret sig i kort, navigation, rejse og tur planlægning i USA, og har forsynet amerikanerne med de bedste vejkort siden 1856.

Rand McNally Road Atlas kan uden tvivl anbefales til kør-selv-ferien eller et road trip rundt i USA. Rand McNally Road Atlas udkommer i en opdateret udgave hvert år og dækker alle USA’s stater og Canada.

Kortet kan købes på de fleste tankstationer og også I mange supermarkeder, og er forholdsvis billigt. Med dette kort i hånden er man absolut godt hjulpet. Det kan dog anbefales at anskaffe et bykort, hvis man skal køre meget rundt i de helt store byer.

Det er også en god idé at besøge nogle af de lokale turistkontorer og forsynes sig med nogle af deres lokale kort.

Køb Rand McNally Road Atlas 2014 hos cdon.com

Rand McNally Road Atlas 2013

Politikens Turen går til Canada

Yoga rimer på sushi og cocktails i glasgrønne Vancouver. Niagaras kaskader brøler og betager. Hummer-aften på Østkysten, franske fristelser i Québec eller jasminte i Torontos Chinatown. Af sted i kano på blanke søer ? Jasper og Algonquins skove virker uendelige. Luntede der ikke en bjørn inde i krattet af blåbær, fyr og ahorn?

Turen Går Til Canada dækker storbyerne Vancouver, Toronto, Québec og MontréalTuren går til Canada samt British Colombia, Calgary og Rocky Mountains, prærien omkring Winnipeg, Ontario og Østkysten.

Køb den her >>