Copyright © TravelAmerica.dk 2010-2014. Links | Vilkår og betingelser

Share on Facebook
Share on Twitter
Share via e-mail
Share on Delicious
Share on Digg
Share on Google Bookmarks
Share on LiveJournal
Share on Newsvine
Share on Reddit
Share on Stumble Upon

TravelAmerica.dk        British Airways     Hotels.com       Skyscanner.dk        Accorhotels.com     Hotelscombined.com      Booking.com     Agoda.com

Home

Der er virkelig ikke meget du ikke kan i Californien.

Californien er en stat der byder på skisportssteder, gamle skove, dejlige kystbyer, bagende ørkener og globale byer.

Adventure finder du overalt udendørs i Californien. Hvad enten du er til vandreture og camping i enestående Yosemite National Park, sejlsport på Lake Tahoe, de storslåede Giant Sequoia-træer eller om du simpelthen bare driver omkring i Napa Vally, efter den rigtige vin til osten i din picnic kurv, er Californien stedet at tage til. Åh, og hvis du har glemt det, er der stadig et par søvnige byer som San Diego, San Francisco og Los Angeles for at udforske. Dette kan tage et stykke tid…


Fakta om Califonien


Areal: 409,220 km2

Befolkning: 32,500,000

Hovedstad: Sacramento

Største by: Los Angeles

Lokal tid: 9 timer efter Danmark

Klima: Varme tørre somre langs kysten, varmere i ørkener og indlandet. Køligere langs den nordlige kyst og i bjergene. Vinter med snefald på bjergene inde i landet, mens den sydlige del af staten forbliver varm og solrig.

National Parker: Yosemite, Sequoia, Redwood, Lassen Volcanic, Kings Canyon, Joshua Tree, Death Valley og Canal Islands. 30 nationalparker og over 270 stats parker


Californien

Ting du skal opleve i Californien


Fra Golden Gate broen i San Francisco, til Universal Studios i Hollywood, til Lake Tahoes skiresorts, i både det nordlige og sydlige Californien finder du spændende og utrolige attraktioner over det hele!


1. Hollywood

Et spændende kvarter i Los Angeles; Hollywood er et mekka af filmstudier og stjerner. En pulserende bydel med natteliv, shopping og turisme. I Hollywood finder du spændende attraktioner og seværdigheder, såsom Hollywood Walk of Fame, Hollywood Bowl, Universal Studios, Kodak Theater – hjemsted for Academy Awards – og naturligvis det verdenskendte Hollywood skilt i bakkerne.


2. Golden Gate Bridge

San Francisco's Golden Gate Bridge er en af de største hængebroer i verden og et af de mest berømte vartegn i Californien. Krydser du den imponerende røde bro, vil du nyde panoramaudsigten over hele San Francisco Bay Area.


3. Disneyland

En af de mest fortryllende attraktioner i verden er Disneyland, Californien. Du vil finde hundredvis af forlystelser, attraktioner, butikker og restauranter fyldt med magiske og underholdning. Hele familien vil elske de spændende forlysteler såsom Space Mountain, Indiana Jones Adventure, Matterhorn og ikke mindst Pirates of the Caribbean!


4. Big Sur

På den mest spektakulære del af den Nord-Californiske kyst, vil du finde det fredelige og inspirerende område Big Sur. Big Sur er med fantastiske strande, bjerge og høje redwoods, et helt unikt sted i USA.

At køre langs den Californiske kyst er en oplevelse for livet!


5. Alcatraz Island

Det gamle højsikkerhedsfængsel, Alcatraz Island er et af San Francisco Bay Area’s mest spændende turistattraktioner. Tage færgen fra Pier 41 på tværs af San Francisco Bay og opleve det forladte fængsel og de mørke celleblokke, der tidligere holdt America's Most Wanted indespærret.


6. San Diego Zoo og Seaworld

I San Diego Zoo i Balboa Park finder du over 4.000 dyr og 6.500 sorter af eksotiske planter. Besøg også Seaworld og oplev de berømte shows med delfiner, spækhuggere og søløver.


7. San Francisco's Fisherman's Wharf

En fantastisk bydel i San Francisco, med trendy restauranter, butikker og gade kunstnere. Der er også her på Fishermans’s Wharf du finder alle udflugtsbådene til bl.a. Alcatraz Island


8. Lake Tahoe

Det er her Californierne tager på ferie! Med sit dybe azurblå vand, strande, golfbaner, kasinoer og de spektakulære Sierra Nevada skiområder, er Lake Tahoe Californiens ultimative feriedestination.


redwoods yosemite national park redwoods yosemite national park

Læs mere om Los Angeles her

Los Angeles

Læs mere om San Francisco her

San Francisco