Copyright © TravelAmerica.dk 2010-2014. Links | Vilkår og betingelser

Share on Facebook
Share on Twitter
Share via e-mail
Share on Delicious
Share on Digg
Share on Google Bookmarks
Share on LiveJournal
Share on Newsvine
Share on Reddit
Share on Stumble Upon

TravelAmerica.dk        British Airways     Hotels.com       Skyscanner.dk        Accorhotels.com     Hotelscombined.com      Booking.com     Agoda.com

Home
Idaho

Vancover


Når du tænker på neonlys, er Vancouver sandsynligvis ikke er den første by, du kommer i tanke om. Men i 1950 'erne kunne Vancouver pralede af 18.000 neonskilte – der var ét for hver 19 indbygger. Byen var så oplyst, at piloter anså Vancouver for at være den mest oplyste by i Nordamerika. Vancouver forsætter med at skinne den dag i dag – uberørte skiløjper, storbykultur, natur og venlig lokalbefolkning gør Vancouver til en absolut besøgsværdig by.


Grundlæggende om Vancouver

Valuta: Canadisk Dollar (CA$)

Befolkning: 2,116,000

Sprog: Engelsk, fransk

Tidszone: Pacific Time – 9 timer efter Danmark

Sommertid: Start anden søndag i marts, og ender første søndag i november

Landekode: + 1


Højdepunkter

Stanley Park

Grouse Mountain

Granville Island

Gastown


Store Begivenheder

1 Juli Canada Day

1 januar Polar Bear Swim


Vejret i Vancouver

Vejret i Vancouver er mildere end i andre dele af Canada, på grund af beliggenheden ved Stillehavet. Temperaturen ligger på omkring 0 °C om vinteren (december-februar), mens temperaturen om sommeren (juli-august) har et gennemsnit på 20-25 °C.


Komme rundt i Vancouver

Der er et væld af transportmuligheder i Vancouver: SkyTrain, SeaBus færger, bus, taxa og natuligvis i leje bil.


Fly til Vancouver og Canada

Toronto


Toronto kunne i lang tid prale af verdens højeste fritstående tårn og Gordon Ramsay’s første canadiske restaurant. Toronto International Film Festival (TIFF) er bredt anerkendt som den vigtigste filmfestival efter Cannes. Kulturinteresserede strømmer til det imponerende udbud af scenekunst, spillesteder og sportsfans nyder året rundt godt af Torontos syv hold i forskellige nordamerikanske ligaer.

Med omkring 5.500.000 indbyggere i ”stor” Toronto, er byen Canadas største og Nordamerikas femtestørste. Byen er samtidig et af de vigtigste finans- og handelscentre i Nordamerika. Toronto er desuden en af verdens mest multikulturelle byer, med indbyggere fra mere end 100 lande.


Grundlæggende om Toronto

Valuta: Canadisk Dollar (CA$)

Befolkning: 5,600,000

Sprog: Fransk, engelsk

Tidszone: 6 timer efter Danmark

Sommertid: Start anden søndag i marts ende første søndag i November


Højdepunkter

CN Tower

Casa Loma

St. Lawrence marked

Art Gallery of Ontario


Vejret i Toronto

Sommeren i Toronto er varm, med gennemsnits temperature op til 27 grader (Juni til August). Om vinteren ligger temperaturen under frysepunktet og byen får en del sne.


Komme rundt i Toronto

Torontos offentlige transport netværk, TTC, omfatter metro, bus og sporvognsnetværk.  Der er mange tog forbindelser ud af Toronto til resten af Canada. Taxaer kan fanges på gaden.


Flybilletter til Canada og Toronto

Canada

Når du nu er på ferie i USA, kan det være du har lyst til at tage et smut til Canada. Det er nemt at krydse grænsen mellem USA og Canada for danskere. Og du må i langt de fleste tilfælde gerne tage din lejebil eller motorhome, med over grænsen mellem USA og Canada. Særligt to storbyer i Canada ligger ganske tæt på grænsen til USA. Toronto og Vancouver. Toronto ligger i det østlige Canada, tæt på Niagara Falls. Vancouver ligger i det vestlige Canada, meget tæt på Seattle.