Copyright © TravelAmerica.dk 2010-2014. Links | Vilkår og betingelser

Share on Facebook
Share on Twitter
Share via e-mail
Share on Delicious
Share on Digg
Share on Google Bookmarks
Share on LiveJournal
Share on Newsvine
Share on Reddit
Share on Stumble Upon

TravelAmerica.dk        British Airways     Hotels.com       Skyscanner.dk        Accorhotels.com     Hotelscombined.com      Booking.com     Agoda.com

Home

Orlando

Et fly til Orlando tager dig til centrum af den solrige delstat Florida. Dette er et udmærket udgangspunkt for din ferie! Du kan slappe af i Orlando og besøge Disney World, Sea World og Universal Studios. Du kan køre videre og opdage Florida. Med din lejebil fra Holiday Autos er det enkelt at komme omkring.


Forudbestil din bil hjemmefra så står den og venter på dig ved biludlejningen i lufthavnen.


Rejs syd på til Miami med det pulserende natteliv, palmerne og det rige liv. Eller tag den kortere tur til vestkystens strande i Sarasota og Bradenton. Det er svært at finde bedre strande end på Floridas vestkyst. Florida er også et golfparadis, nogle af verdens bedste spillere har bosat sig her, netop fordi der er så stort et udvalg af førsteklasses golfbaner.

Vil du have frihed på din ferie - book din biludlejning hos Holiday Autos allerede i dag!


Orlando - oplevelser for hele familien


Introduktion til Orlando Florida

For langt de fleste er navnet ‘Orlando’ blevet synonymt med Disney. Området tiltrak sig for første gang opmærksomhed, da det berømte Walt Disney World Resort blev planlagt i 1960’erne af Disney selv, og da den første park, Magic Kingdom, åbnede i 1971.

Siden da har området været særdeles populært takket være de talrige forlystelser, som det nu er hjemsted for (som dog ikke alle er skabt af Disney). Vel at mærke kombineret med et solrigt klima, der hvert år – og året rundt – gør Orlando til en sjov og underholdende destination for over 50 millioner turister – unge som gamle.Søg efter fly til Orlando hos Skyscanner


Billige hoteller i Orlando på Hotels.comMad og drikke i Orlando Florida

Med over 4000 restauranter, tilbyder Orlando et nærmest ubegrænset udvalg af spisemuligheder. Fra klassiske amerikanske diners til femstjernede gourmetrestauranter har Orlando meget mere at tilbyde, når det gælder barer og restauranter, end dem man støder på i de utallige temaparker.

Gå ikke glip af et besøg på et af byens berømte steakhouses for en klassisk amerikansk middagsoplevelse, eller prøv et af Orlandos populære dinner shows, hvis du vil underholdes, mens du spiser.

Der bliver sørget godt for børn i Orlando, og mange lokale restauranter lokker med ‘børn spiser gratis’ tilbud. Børn vil elske at spise sammen med en af deres favorit figurer på et Disneyferiested. Bestil endelig i god tid for at være sikker på at få plads.

Florida

Miami

Miami indebærer palmer, strande, rollerblades og surfing. Miami er lige nu mere in end nogensinde. Fremfor alt den sydlige del af Miami Beach, hvor de rige og verdensstjernerne blander sig med turisterne. Mængder af hoteller, restaurenter og bygninger er blevet renoveret og istandsat i fin, gammel art deco-stil. Kan du forestille dig noget skønnere end at glide frem langs Miami Beach i en åben sportsvogn? Kør videre og opdag Florida. Med din biludlejning fra Holiday Autos er det enkelt at komme omkring. Forudbestil din biludlejning hjemmefra så står den og venter på dig ved biludlejningen i lufthavnen. Vejene er rigtig gode og der er god skiltning. Her findes noget for alle rejsende - både barnfamilier, unge, golfspillere og naturintresserede. Det herlige klima gør at du kan nyde de fine strande hele året rundt.

Vil du have frihed på din ferie - book din biludlejning allerede i dag!


Miami - sol og strand


Miamis legendariske strande, solskin, Art Deco-arkitektur og individuelle designhoteller tiltrækker turister året rundt. Madelskere fascineres af byens unikke køkken, som kombinerer smagen af Nord- og Sydamerika og Caribien. Der er over 6000 restauranter at vælge mellem, og mange af dem forvandles til natklubber om aftenen. Miami, især South Beach og det trendy Miami Design District, er kendt for at have det hotteste natteliv i USA.

Du risikerer ikke at kede dig på Miamis strande, for der er altid et alternativ til solbadning. Mulighederne spænder fra surfing over scuba-dykning til skønhedspleje og shopping i de luksuriøse butikker på Collins Avenue og Lincoln Road. Ud over det turkisblå hav kan du nyde en uforglemmelig svømmetur under vandfald i Venetian Pool, som er bygget med koralsten i 1920'erne. Familier foretrækker den tropiske zoologiske have, Jungle Island, og Miami Seaquarium.

Florida er et mangfoldigt destination med mange genkendelige og lidet kendte attraktioner. Fra strande til museer, og alt der imellem, har Florida noget for enhver rejsende. Hvis du vil ligge på stranden og nyde solen og havet, er Florida helt sikkert det rigtige sted at tage på ferie. Strandene i The Sunshine State – som Florida også kaldes – er blevet kåret som nummer et, to, tre og ni af rejseportalen TripAdvisor, for bedste strande i USA. Nummer ét på listen er Fort De Soto Park nær byen St. Petersborg, på Floridas vestkyst.

Golf-elskere har rig mulighed for at opleve nogle af Floridas og USA’s bedste golfbaner. Med 1.470 golfbaner - mere end i nogen anden stat – er der nærmest uendelige muligheder for golfspillere.


I Florida finder du selvfølgelig også de kendte storbyer Orlando og Miami. Desuden er det også i Florida de store temaparker som Disney World og Sea World ligger.


Læs mere om Miami her  Læs mere om  Orlando her

Andet at gøre i Orlando

Besøg det forrygende SeaWorld Orlando og oplev en spændende blanding af akvarier, hval- og delfinshows og sjove forlystelsesture, som inkluderer Kraken, Orlandos største rutschebane.

Hvis man vil opleve delfinerne på nært hold, er det en god idé at sætte kurs mod Discovery Cove og tage en svømmetur i selskab med delfinerne i mere eksklusive omgivelser (indgangsbilletterne er begrænset til at gælde højest 1000 besøgende per dag, så husk at reservere billetterne i god tid).

Ønsker man en oplevelse af en lidt mere usædvanlig karakter, er det værd at besøge Orlando Odditorium, som er et besynderligt, skævt museum, der huser en lang række af kuriositeter samlet af den virkelige verdens ’Indiana Jones’, Robert Ripley.

Flyentusiaster kan studere luftfartshistorie og beundre en imponerende samling af veteranfly i Fantasy of Flight, som netop er kendt for at indeholde verdens største flyvemaskinesamling.

De mere frygtløse turister kan stifte bekendtskab med et Florida langt fra temaparker og i stedet se på krokodiller i Boggy Creek, hvor en spændende tur med luftbåd i høj fart fører dig igennem Floridas Everglades, der er kendt for sine mange eksotiske dyrearter.

Føler man sig mere modig end det, så kan man prøve en nattur, hvor man med garanti har en chance for at få kig på en krokodilles røde øjne, mens den sniger sig omkring i sumpen.


Orlando Florida klima

Florida har et subtropisk klima, så forvent varmt vejr året rundt. Tordenvejr er et dagligt fænomen fra juni til september og sørger for at tage trykket af de ofte ubehageligt høje temperaturer.

Faren for orkaner er størst i slutningen af sommeren og i det tidlige efterår, men orkanerne er sjældent et problem, fordi Orlando ligger inde i landet – et godt stykke fra kysterne.


Hvornår man bør tage til Orlando Florida

Højsæsonerne løber fra juni til august og marts og april, men vælg disse perioder fra, hvis du vil undgå folkemængder og foretrækker et mere behageligt vejr.

Det dyreste tidspunkt at rejse til Orlando på, er i julen, men her viser Disneyparkerne sig til gengæld fra sine mest magiske sider med årstidens udsmykninger og dekorationer.


Fly til Orlando Florida

Flyv til Orlando International eller Orlando-Sandford International lufthavnene. Begge lufthavne tilbyder en række transportmuligheder, biludlejning og taxiselskaber, der kan få dig frem til din endelige destination. Orlando-Sanford ligger en lille smule længere væk fra Downtown Orlando, men har til gengæld flere flyruter fra europæiske lande.


Kilde: Skyscanner.dk - find de billigste flybilletter og hoteller i Orlando og Florida her


Omkring hele Miami ligger et lag af glitter og glamour, om drømmen om palmer, havet og pengene. Det er den ene del af det, der er Miami. Den anden er, at byen er en multikulturel smeltedigel, der i høj grad er præget af Caribien, Cuba, Haiti og Jamaica. Denne spændende, farverige by ligger i Floridas hjerte. Som et rudenet følger Miami havet og den fantastiske Miami Beach.


Allerede i 50’erne købte filmstjernerne og modeikonerne sommerhuse i Miami. Da kultserien Miami Vice kom i 1980’erne, blev byen virkelig sat på verdenskortet. Det, der var tillokkende allerede i 50’erne, lokker stadigvæk turisterne i dag, uanset om man er rig eller fattig: Det blågrønne hav, det festlige liv, de vajende palmer i den stille vind og lange herlige sandstrande med plads til det meste.

Den nedre del af Miami Beach kaldes South Beach og er også den mest populære strand. Her er de bedste butikker, de hotteste natklubber og de bedste restauranter. South Beach er også et af de steder i verden, hvor man ser mest arkitektur i art deco-stilen fra 30’erne. I art deco-distriktet er der mange hundrede bygninger, der tilsammen skaber en helt speciel atmosfære. De fleste bygninger er hoteller.


Gå ikke glip af:

Gadefestivalen Calle Ocho bliver afholdt i marts og tiltrækker over en million mennesker til det latinske kvarter i Little Havana.


Sjovt at vide om  Miami:

Miami er den eneste by i USA, der ligger mellem to nationalparker: Everglades National Park i vest og Biscayne National Park i øst.


Oplysninger om lufthavn

Miami International Airport

Lufthavnen ligger 13 km vest for Miami

Husk altid at kontrollere terminal og check-in-tider for flyselskabet


Kilde: Skyscanner.dk - find de billigste flybilletter og hoteller i Miami og Florida her

Fort Lauderdale

Byen som også kaldes for Amerikas Venedig er det perfekte rejsemål til at leje en cabriolet, og suse langs de kilonmeterlange strande.


Bestil din lejebil i Fort Lauderdale hjemmefra, så står den og venter på dig ved biludlejningsselskabet i lufthavnen. Fort Lauderdale har mange hoteller og restauranter. Langs Las Olas Boulevard findes et stort udvalg af cafeer og spisesteder.


Området byder også på et rigt natteliv. Everglades nationalpark med dens planteverden og dyreliv er et besøg værd. Med en lejebil når man nemt de fantastiske hvide strande i West Palm Beach og Miami Beach. Et hedt tip for de shopping-glade er Sawgrass Mills, et enormt outlet i udkanten af Fort Lauderdale. Kort sagt, der findes noget for alle.

Vil du have frihed på din ferie - book din biludlejning hos Holiday Autos allerede i dag!

Læs mere om billeje i USA her


Har du husket at booket hotel i USA?


Tips til billige flybilletter


Rejsebøger om USA


Amerikanske færdselsregler