Copyright © TravelAmerica.dk 2010-2014. Links | Vilkår og betingelser

Share on Facebook
Share on Twitter
Share via e-mail
Share on Delicious
Share on Digg
Share on Google Bookmarks
Share on LiveJournal
Share on Newsvine
Share on Reddit
Share on Stumble Upon

TravelAmerica.dk        British Airways     Hotels.com       Skyscanner.dk        Accorhotels.com     Hotelscombined.com      Booking.com     Agoda.com

Home
Billige flybilletter til USA

Flybilletter

Markedet for flybilletter er kolossalt og kan være svært at gennemskue. Vi kender det alle, vi ser en billig pris på en flybillet i en annonce, og når vi så går på nettet og søger efter denne pris, viser det sig at det er en ”FRA-pris” og tilbuddet kun gælder i en begrænset periode. Der er dog stadig mulighed for at komme billig til USA.

Lad være med at købe den billigste billet du ser. Der kan være forskellige faldgrupper i forbindelse med de billigste billetter. Man kan ofte finde nogle meget billige flybilletter til USA, men her kan tit være tale om billetter med tre mellemlandinger, lange ventetider og mærkelige kombinationer af flyselskaber.

Søg efter de bedste priser på nettet og sammenlign priserne i forhold til bl.a. flytiderne. Der er ikke meget ved at spare kr. 300 på en billet, hvis man til gengæld skal have en ekstra mellemlanding eller ekstra ventetid.


Søg efter billige flybilletter her>>


Én samlet billet

Lad være med at dele billetten op i flere forskellige særskilte billetter. F.eks. et sæt billetter fra Billund til København, et andet sæt fra København til New York, og et tredje sæt fra New York til Los Angeles.


Risikoen er simpelthen for stor for at noget skal gå galt til at det kan betale sig. Er flyet fra Billund til København f.eks. forsinket så man ikke når flyet til New York, er billetten tabt og så er det bare ærgerligt. Har man købt en sammenhængende billet og det samme sker, er det flyselskabets ansvar at man kommer hurtigst muligt videre på en anden måde.

Lav sæson

Vær opmærksom på at priserne på flybilletter til USA kan være næsten dobbelt så høje til USA i juli, august og december måned, som resten af året. Skal du have en billig flybillet til USA i juli måned, skal du virkelig være i god tid med din bestilling. Særligt billige priser og tilbud kan ofte forekomme i oktober/november samt fra januar og frem til maj måned.

Få nogle gode råd til hvordan du finder lige netop den flybillet til USA der passer dig og din familie bedst!

Flybilletter til USA

Keep it simpel

Køb så vidt muligt en flybillet med så få flyselskaber involveret som muligt - max 2 flyselskaber. Grunden til dette er at skulle der ske tidsændringer eller aflysninger, er der færre parter der skal tage stilling til at få problemet løst.

Dette kan undgås ved at købe flybilletten direkte på flyselskabets hjemmeside, i stedet for på online bookingsider, der bare finder den billigst mulige måde at komme fra A til B. Der vil også altid være en større sikkerhed og service forbundet med et køb direkte hos flyselskabet, end på en online bookingside. Men det vil være op til dig selv, om du vil spare penge og købe den billigste billet fundet på nettet, eller en lidt dyrere billet købt direkte ved flyselskabet.


Så husk:


Den nok mest kendte hjemmeside til at finde billige flybilletter på er Skyscanner.dk.


Skyscanner finder de billigste priser på hundredvis af hjemmesider og linker så videre til disse internetsider. Men mange gange holder prisen ikke når man kommer til bestillingen - så pas på overraskelser. Skyscanner er et udmærket værktøj til at finde nogle priser når du er i planlægningsfasen af din rejse til USA.


Udover Skyscanner.dk findes der et hav af andre sider der også finder de billigste flypriser på nettet.Søg efter billige flybilletter her>>Gode tips til billige flybilletter til USA - og indenrigs i USA

Lufthavne i USA med direkte forbindelse fra Danmark:


Flyforbindelser med mellemlanding i Europa:


British Airways via London til:

Atlanta - Baltimore - Boston - Chicago - Dallas - Denver - Hawaii - Houston - Las Vegas - Los Angeles – Miami - New York – Orlando - Philadelphia - Phoenix - San Diego - San Francisco - Seattle - Tampa - Washington


KLM via Amsterdam til:

Atlanta – Chicago – Dallas – Houston – Los Angeles – New York – San Francisco – Washington


Air France via Paris til:

Atlanta – Chicago – Detroit – Houston – Los Angeles – Miami – Minneapolis - New York – San Francisco – Washington


Lufthansa via Frankfurt til:

Atlanta – Boston – Charlotte – Chicago – Dallas – Denver – Detroit – Houston – Los Angeles – Miami – New York – Orlando – Philadelphia – San Francisco – Seattle – Washington


Swiss via Zürich til:

Boston – Chicago – Los Angeles – Miami – New York – San Francisco


Air Berlin via Berlin til:

Chicago – Fort Myers -  Los Angeles – Miami – New York


Turkish Airlines via Istanbul (en omvej, men ofte meget billige billetter)

Chicago – Houston – Los Angeles – New York – Washington


Klik her og find billige rejser

Se FDM travel’s video om hvordan du finder den bedste billet til USA: