Copyright © TravelAmerica.dk 2010-2014. Links | Vilkår og betingelser

Share on Facebook
Share on Twitter
Share via e-mail
Share on Delicious
Share on Digg
Share on Google Bookmarks
Share on LiveJournal
Share on Newsvine
Share on Reddit
Share on Stumble Upon

TravelAmerica.dk        British Airways     Hotels.com       Skyscanner.dk        Accorhotels.com     Hotelscombined.com      Booking.com     Agoda.com

Home

Hoteller og moteller


Der findes hoteller og moteller i stort set hver en flække i USA. Standarden kan som i alle andre steder variere fra hotel til hotel og fra by til by.

USA er de store hotelkæders hjemland, så du vil overalt kunne finde hoteller/moteller som f.eks. Holiday Inn, Quality Inn, Super 8, Best Western mfl.

Rejser man rundt i bil i USA på egen hånd, kan man næsten være sikker på at finde et motel i hver by. Det svære kan være at vælge hvilket motel man skal overnatte på. Man kan sige at så længe man holder sig til moteller fra de store amerikanske og internationale kæder, ved man at kvaliteten er ok. Der kan naturligvis - som med alt andet - være undtagelser, men de store hotel- og motelkæder har nogle krav, som de skal overholde for at kunne være med i kæden. Derfor skulle standarden på f.eks. et Holiday Inn helst være det samme, hvad enten det ligger i Miami eller Seattle.

Udover de store kæder findes der et hav af større og mindre hoteller og moteller. Det kan være meget spændende at overnatte på nogle af disse steder. Man kan være heldige at få nogle spændende og anderledes oplevelser.


Hotel i New York City USA

Expedia.com

Uanset hvor du rejser, og hvornår du rejser, har Expedia den rigtige løsning til dig.

Besøg Expedia.com her

Expedia er online ekspert i billige rejser til hele verden. Vælg mellem tusindvis af hoteller, fly og biludlejninger i Danmark og udlandet, eller kombiner dem for at sammensætte dine egne pakkerejser. Søg på destination for at finde hoteller, der passer til dine behov, og tilføj en flybillet eller biludlejning efter eget ønske for at sammensætte den perfekte tilpassede feriepakke. Og det bliver endda endnu billigere, når du reserverer fly og hotel sammen!Hotels.com

Hotels.com er internettets største specialiserede udbyder af indkvartering på verdensplan og tilbyder dig besparelser på op til 70% af de normale hotelpriser i nogle af verdens mest populære byer. Hotels.com specialiserer sig også i at tilbyde indkvartering, når byer er udsolgte. Hotels.com tilbyder discountindkvartering i mere end 10.000 direkte tilknyttede ejendomme, der sikrer tilgængelighed i over 400 større destinationer i Nordamerika, Caribien, Europa, Asien og Sydafrika.


Hotels.com tilknytter hoteller på forhånd for stor volumen og garanteret tilgængelighed på hotelværelser og indkvartering uden forplejning til de bedste priser. Hotels.comgaranterer, at du vil modtage de laveste hotelpriser på det tidspunkt, du booker værelset.

Rejser med FDM Travel

Du kan her søge efter billige fly til USA.

FDM travel er specialister i at arrangere din ferie, så den opfylder lige dét, du drømmer om. Du kan booke alle årets ferier her hos FDM Travel – og de sammensætter din rejse helt som du vil have den, uanset om du drømmer om at nyde et par fridage i Nordtyskland eller om den store oplevelsestur i Australien, USA eller Østen.

FDM travel er grundlagt i 1950 og er specialist i individuelle rejser. FDM travel har bureauer i 8 danske byer og beskæftiger 140 medarbejdere.

Besøg FDM travel her og sammensæt din USA rejse som du vil have den!


Hotel Bookings up to 50% Off

GetARoom.com

UK Skyscanner 120 x 60