Copyright © TravelAmerica.dk 2010-2014. Links | Vilkår og betingelser

Share on Facebook
Share on Twitter
Share via e-mail
Share on Delicious
Share on Digg
Share on Google Bookmarks
Share on LiveJournal
Share on Newsvine
Share on Reddit
Share on Stumble Upon

TravelAmerica.dk        British Airways     Hotels.com       Skyscanner.dk        Accorhotels.com     Hotelscombined.com      Booking.com     Agoda.com

Home

HotelsCombined.com

Verdens førende sammenligningstjeneste for hoteller

HotelsCombined.com finder de bedste hoteltilbud fra alle de største rejsesites med en hurtig og enkel søgning.
Ingen skjulte skatter og gebyrer - 100% gratis! HotelsCombined er til gratis brug og er besøgt af over 100 millioner mennesker årligt. Søgemaskinen søger over 2 millioner hoteltilbud på over 120,000 destinationer verden over.


Besøg HotelsCombined.com her og find den bedste pris på hoteller til din ferie i USA!


Park Inn by Radisson

Radisson Bl u hotels

Booking.com

Hoteller og moteller


Der findes hoteller og moteller i stort set hver en flække i USA. Standarden kan som i alle andre steder variere fra hotel til hotel og fra by til by.

USA er de store hotelkæders hjemland, så du vil overalt kunne finde hoteller/moteller som f.eks. Holiday Inn, Quality Inn, Super 8, Best Western mfl.

Rejser man rundt i bil i USA på egen hånd, kan man næsten være sikker på at finde et motel i hver by. Det svære kan være at vælge hvilket motel man skal overnatte på. Man kan sige at så længe man holder sig til moteller fra de store amerikanske og internationale kæder, ved man at kvaliteten er ok. Der kan naturligvis - som med alt andet - være undtagelser, men de store hotel- og motelkæder har nogle krav, som de skal overholde for at kunne være med i kæden. Derfor skulle standarden på f.eks. et Holiday Inn helst være det samme, hvad enten det ligger i Miami eller Seattle.

Udover de store kæder findes der et hav af større og mindre hoteller og moteller. Det kan være meget spændende at overnatte på nogle af disse steder. Man kan være heldige at få nogle spændende og anderledes oplevelser.


Hoteller i Los Angeles