Copyright © TravelAmerica.dk 2010-2014. Links | Vilkår og betingelser

Share on Facebook
Share on Twitter
Share via e-mail
Share on Delicious
Share on Digg
Share on Google Bookmarks
Share on LiveJournal
Share on Newsvine
Share on Reddit
Share on Stumble Upon

TravelAmerica.dk        British Airways     Hotels.com       Skyscanner.dk        Accorhotels.com     Hotelscombined.com      Booking.com     Agoda.com

Home
Idaho

Idaho er for mange en uopdaget perle, og den sidste af de indlandske stater der blev beboet af nybyggerne. Det er et ideelt sted for familier, udendørs entusiaster, eventyrsøgere eller dem, der blot søger et afslappet tilflugtssted. Uanset hvilken del af denne storslåede stat, du vælger at gå på opdagelse i, vil du finde spektakulære landskaber, og venlige, hjælpsomme mennesker.

Idaho har også noget af USA’s mest uforstyrrede natur. Faktisk er det kun Alaska der overgår Idaho i mængden af vildnæs og whitewater-floder. Idaho har mere end 4.800 km floder – så der er rig mulighed for Riverrafting!

Hells Canyon er dybere end på Grand Canyon; Shoshone Falls er højere end Niagara Falls; Bruneau’s sandklitter er større end klitterne i Death Valley; og Boise er den største by på den nordlige krans af stater mellem Minneapolis og Portland.

Det øde og markant smukke område ved Craters of the Moon National Monument, er fascinerende nabo til de store bjerge i Sawtooth National Recreation Area. Andre naturvidundere omfatter Shoshone Ice Caves og de enorme granitkolosser ved City of the Rocks Natural Reserve.. Uanset du finder på er et besøg i Idaho en uforglemmelig oplevelse.


For mere inspiration besøg www.visitidaho.org.


Idaho

Fakta om Idaho

Areal: 216.260  km2

Indbyggere: 1,525,000

Hovedstad: Boise

Største by: Boise

Lokal tid: 9 timer efter Danmark

Klima: Fire adskilte årstider. Varme somre, moderat vintre med masser af solskin. Meget sne i bjergene fra december til marts.

National Parker: 22 parker plus 13 National Forests