Copyright © TravelAmerica.dk 2010-2014. Links | Vilkår og betingelser

Share on Facebook
Share on Twitter
Share via e-mail
Share on Delicious
Share on Digg
Share on Google Bookmarks
Share on LiveJournal
Share on Newsvine
Share on Reddit
Share on Stumble Upon

TravelAmerica.dk        British Airways     Hotels.com       Skyscanner.dk        Accorhotels.com     Hotelscombined.com      Booking.com     Agoda.com

Home
Hollywood Los Angeles

Los Angeles

Tillokkende Hollywood, internationale berømtheder og de milde briser fra Stillehavet gør Los Angeles til et bindlysende sted at tilføje til listen over de mest populære feriemål i USA. Brug besøget i Los Angeles til at opleve L.A.'s berømte strande, Malibu eller Santa Monica, shopping på Rodeo Drive, Beverly Hills, Disneyland og meget meget mere.


Fly til Los Angeles

Hoteller i Los Angeles

Billeje i USA

Bagage på rejsen til USA


Los Angeles - drømmernes by


Megabyen Los Angeles kan sammenfattes med tre ord – film, sol og sundhed. Her mødes alverdens filminteresserede med den samme drøm om en dag at blive en verdensberømt skuespiller eller producent. Byen sættes ofte i forbindelse med glitter og glamour, og her kan ens største drømme blive til virkelighed. Solen skinner hele året rundt, og det er aldrig køligere end en dansk junidag, hvilket betyder, at alle er solbrændte. Det virker som om sundhedsbølgen er kommet for at blive. Overalt langs den kilometerlange kyststrimmel ses joggere, cyklister, inline-skatere, folk der spadserer. Når solen står op, mødes surferne på stranden for at fange de bedste bølger, inden de skal videre på arbejde.

Los Angeles er mere en region end en by. Der findes nemlig hele 80 mindre byer her. Hollywood er en af dem, Santa Monica en anden, South Central en tredje. Afstandene er store, og det er næsten umuligt at udforske Los Angeles uden en bil.

Selv om mange forbinder byen med netop film og glamour, er Los Angeles også en by med racemodsætninger, bandevold og store miljøproblemer.


Kilde: Supersaver.dk


Søg efter billige fly billettert til Los Angeles og resten af USA her


Søg efter billige hoteller i USA her


Los Angeles

Billeje i Californien og Los Angeles


Los Angeles - englenes by! Her skinner solen året rundt og der er altid gang i et eller andet. Rodeo Drive, Beverly Hills, Hollywood og Sunset Boulevard er bare nogen af Los Angeles kendte steder. Få et glimt af de rige og berømte og tag et kik på deres luksusvillaer! Bilen er et absolut for at opdage denne by. Med din biludlejning fra Holiday Autos er det enkelt at komme omkring. Forudbestil din biludlejning hjemmefra så står den og venter på dig ved biludlejningen i lufthavnen. Motorvejsnættet omkring Los Angeles er imponerende og byen er også et udmærket udgangspunkt for at opdage mere af Californien. Byer som San Diego, Las Vegas og San Francisco findes indenfor rimelig afstand. Det er let at lokkes af frihedsfølelsen i at sætte sig i en bil og bare køre lige ud i Nevadas ørken.

Vil du have frihed på din ferie - book din biludlejning allerede i dag!
Turen går til Californien & Det Vestlige USA

Politikens Turen går til Californien & Det Vestlige USA

Oplev Californien med Turen Går Til

L.A. er solbrune surfere, kunst og cool shopping. I San Francisco står den på fest, farver og indtryk fra alle verdensdele. Susene i Disneyland og Las Vegas. Vandring i regnskovene ved Seattle. Det vestlige USA opfylder drømme - til hest i bjergene eller i åben bil fra Arizonas røde ørken til Malibus lækre bølger.

Bogen dækker San Francisco, Los Angeles, San Diego og Las Vegas samt udvalgte steder i Californien, Arizona, Colorado, Utah, Wyoming, South Dakota og Washington, herunder Seattle.


Politikens rejsebøger- køb dem hos CDON.COM


Flere rejsebøger om USA -  se dem her


Los Angeles - "The City of Angels" er hjemsted for film og tv-industrien, musikalske kunstnere, berømtheder og surfere. Californien byder på smukt og mildt vejr, fantastisk natur, fra bjerge til strande, og endeløse strækninger af motorveje og smog i storbyerne.


Fakta om Califonien

Areal: 409,220 km2

Befolkning: 32,500,000

Hovedstad: Sacramento

Største by: Los Angeles

Lokal tid: 9 timer efter Danmark

Klima: Varme tørre somre langs kysten, varmere i ørkener og indlandet. Køligere langs den nordlige kyst og i bjergene. Vinter med snefald på bjergene inde i landet, mens den sydlige del af staten forbliver varm og solrig.

National Parker: Yosemite, Sequoia, Redwood, Lassen Volcanic, Kings Canyon, Joshua Tree, Death Valley og Canal Islands. 30 nationalparker og over 270 stats parker


Læs mere om Californien her


Læs mere om Los Angeles her

Santa Monica Universal Studios Oplev stjernerne i Hollywood Los Angeles Santa Monica Los Angeles