Copyright © TravelAmerica.dk 2010-2014. Links | Vilkår og betingelser

Share on Facebook
Share on Twitter
Share via e-mail
Share on Delicious
Share on Digg
Share on Google Bookmarks
Share on LiveJournal
Share on Newsvine
Share on Reddit
Share on Stumble Upon

TravelAmerica.dk        British Airways     Hotels.com       Skyscanner.dk        Accorhotels.com     Hotelscombined.com      Booking.com     Agoda.com

Home

Montana - Big Sky Country

Montana har to af Nordamerikas mest markante nationalparker. Glacier National Park, hvor bjerggeder har hjem i uovertrufne kulisser, og en del af Yellowstone National Park hvor geotermiske kræfter kommer til jordoverfladen, mens bisonerne græsser ved siden af. Montana byder også på øde prærier, rodeos og festivaler, de himmelstræbende Rocky Mountains, floder og søer, kunstgallerier, landbrugserhverv og moderne byer, museer, elegante resorts og uhøjtidelige ranches og slet ikke at forglemme; et rigt dyreliv.

Under den store blå himmel, kan du vælge fra en overflod af aktiviteter lige fra whitewater rafting, skiløb, snowmobil eller langrend, vandreture, ridning eller mountainbiking elleres verdensklasses fiskeri.

Udforsk Montanas fortid, og nyd nutiden. Følg f.eks. Lewis og Clark Trail, se slagmarken for General Custer’s sidste slag ved Little Bighorn, udforske spøgelsesbyer og gamle minedriftlejre, opleve

Indianernes kultur eller følg Montana Dinosaur Trail.


Fakta om Montana

Areal: 381.085 km2

Befolkning: 967,440

Hovedstad: Helena

Største by: Billings

Lokal tid: 8 timer efter Danmark

Klima: Varme, tørre sommer med kølige aftener. Koldt, sneflydte vintre med solskin og meget tør luft. Vejret i de højere områder, herunder nationalparker, er varierende og sne er muligt i sommeren.

National Parker: Bl.a. Glacier National Park, Yellowstone National Park og Little Bighorn National Battlefield

Montana

Glacier National Park

Hvis du ønsker en virkelig fantastisk udendørs oplevelse, skal du besøge Glacier National Park. Parken er med alpine enge, uberørt søer og forrevne bjerge, et sandt paradis for naturelskere.

Der er også en masse historie at udforske, fra historiske lodges og hoteller til indiansk historie fra de oprindelige amerikanere. Planlæg et besøg til Glacier National Park for en smuk natur oplevelse du sent glemmer.


Glacier National Park er ligger i den nordvestlige del af herlige Montana, hvor vintervejr kan påvirke adgangen til alle områder af parken. Så det bedste tidspunkt på året at besøge Glacier er i foråret og sommermånederne når vejret er varmere og aktiviteter såsom vandreture, camping, og mountainbiking er alle er mulige. Glacier National Park, en dækker et område på majestætiske 1,4 millioner acres. Glacier National Park var hjem til Blackfoot og Kootenai stammerne. Der findes flere åndelige steder i parken, der betragtes som hellige.


Fly til Montana


Billeje i Montana


Hoteller og moteller i USA