Copyright © TravelAmerica.dk 2010-2014. Links | Vilkår og betingelser

Share on Facebook
Share on Twitter
Share via e-mail
Share on Delicious
Share on Digg
Share on Google Bookmarks
Share on LiveJournal
Share on Newsvine
Share on Reddit
Share on Stumble Upon

TravelAmerica.dk        British Airways     Hotels.com       Skyscanner.dk        Accorhotels.com     Hotelscombined.com      Booking.com     Agoda.com

Home
Nevada og LaS Vegas

Nevada og Las Vegas

Nevada

Som en af de største stater i USA, har Nevada mere end blot de blændende lys i Las Vegas, at byde på.

Du løber ikke tør for ting at lave om det så er; vandreture til den kobolt-blå bjergsø i Great Basin National Park; nyde gæstfrihed på en ranch med nogle af USAs sidste cowboys; Quad biking i klitterne af Sand Mountain; se på historisk klippekunst i Valley of Fire State Park; verdensklasse golf; eller kørsel på Highway 50, USA's mest øde vej.

Med et landskab, der strækker sig fra Mojave Desert til Great Basin, og inkludere 67 beskyttede ørkenen-områder, for ikke at nævne en historie, der spænder fra uddøde vulkaner til banebrydende pionerarbejde i Las Vegas.

Og masser af måder at se staten på er der også: vandreture, mountainbike, kajak, white-water rafting, eller endda skiløb på et af Lake Tahoe’s 15 skisportssteder. Hvis det ikke er nok tilbyder berygtede Las Vegas Strip, virkelig noget til alle med over 100 verdensklasses shows i byen, designshopping, gourmetrestauranter og internationale sportsbegivenheder, og naturligvis poker, rollercoasters og en overflod af natklubber.


Læs mere om billeje i USA her


Hotel i Las Vegas


Fly til Las Vegas

Fakta om Nevada


Areal: 248.900 km2 (syvende største)

Befolkning: 2,600,167

Hovedstad: Carson City

Største by: Las Vegas

Lokal tid: 9 timer efter Danmark

Klima: North Western Nevada her fire adskilte årstider, men de østlige byer har tendens til at være køligere året rundt.

National Parker: 3 National Parker og flere nationale mindesmærker

Varm op til ferien til Las Vegas på TivoliCasino.dk - se mere her