Copyright © TravelAmerica.dk 2010-2014. Links | Vilkår og betingelser

Share on Facebook
Share on Twitter
Share via e-mail
Share on Delicious
Share on Digg
Share on Google Bookmarks
Share on LiveJournal
Share on Newsvine
Share on Reddit
Share on Stumble Upon

TravelAmerica.dk        British Airways     Hotels.com       Skyscanner.dk        Accorhotels.com     Hotelscombined.com      Booking.com     Agoda.com

Home

Der findes næppe steder på jorden der er mere velegnet til roadtrips end bilismens eget land, USA. Vejene er brede, motellerne er mange, naturen storslået og kontrasterne enorme.


For mange er der en romantisk appel knyttet til tanken om at tage på ”Road Trip” i USA. Mange amerikanere vil også fortælle dig, at du ikke kan se det "rigtige" Amerika undtagen i bil.


I betragtning af mangel på offentlig transport i de fleste amerikanske byer, kan tabet af tid på rejser mellem byerne i bil, i stedet for at flyve, gøres op i bekvemmeligheden af at kører rundt i byerne, når du ankommer. Derudover er mange af USA’s store naturattraktioner, såsom f.eks. Grand Canyon, næsten umuligt at komme til uden en bil. Hvis du har tid, er et klassisk amerikansk road trip med en lejet bil meget let at opnå.


Et road trip i USA, er hvad du selv gør det til. Nogle lejer blot en bil og køre så ud i det blå – næsten uden planer. Andre gør det samme, men har lagt planer for hvad de vil opleve på deres road trip. Det kan kun anbefales, at være forberedt på hvad man gerne vil opleve på et road trip i USA.

Læg nogle faste punkter for byer, nationalparker og attraktioner, man gerne vil opleve, også kan man jo sagtens køre af sted og finde overnatning og andre oplevelser undervejs. Bare husk på, at på grund af de store afstande i Nordamerika, kan denne form for rejse kan betyde mange lange dage bag rattet, så vær også opmærksom på komforten og størrelsen af den bil, du lejer.

Road Trip i USA

Road Trip i USA


Her er et par punkter du skal tænke over inden du tager afsted til USA:Et godt alternativ til et road trip uden planer, er færdig sammensatte kør-selv-pakker, som kan købes gennem mange danske rejsebureauer. Disse kør-selv-ferier i USA, er pakkerejser der inkludere flybilletter til USA, billeje, hoteller og kørselsvejledning. Man har på den måde alt på plads hjemmefra, og man ved på forhånd hvor man skal overnatte, og hvilken rute man skal køre. Denne rejse for passe måske bedst til dem der besøger USA for første gang.Road Trip i USA

Hvad synes du man skal huske i forbindelse med et Road Trip i USA?