Copyright © TravelAmerica.dk 2010-2014. Links | Vilkår og betingelser

Share on Facebook
Share on Twitter
Share via e-mail
Share on Delicious
Share on Digg
Share on Google Bookmarks
Share on LiveJournal
Share on Newsvine
Share on Reddit
Share on Stumble Upon

TravelAmerica.dk        British Airways     Hotels.com       Skyscanner.dk        Accorhotels.com     Hotelscombined.com      Booking.com     Agoda.com

Home

USA

USA er på mange måder et storslået land, både kulturelt og landskabsmæssigt. Man finder næsten alle verdens kulturer repræsenteret, når man rejser gennem USA, ligesom man møder en nærmest uendelig mangfoldighed af landskabsbilleder, som man ikke finder andre steder i verden.


Det bedste tidspunkt at rejse til USA

Det mest populære tidspunkt for danskere at besøge USA på er i sommermånederne fra juni til august. Men forårs og efterårsmånederne kan også være gode rejsetidspunkter. Det afhænger selvfølgelig af interesse og også lidt af økonomi.

Du skal som rejsende dog være opmærksom på, at der øst for Rocky Mountains kan være meget varmt om sommeren. Florida er en meget populær destination i efterårs og vintermånederne pga. det gode klima.  Hvis du besøger USA om vinteren, er der mange steder fine muligheder for at dyrke skisport, f.eks. i Aspen, Colorado.

Om USA - lidt information om Amerika

Overnatningsmuligheder i USA

Der er mange gode overnatningsmuligheder i USA. Der er alt fra hoteller og moteller til Bed & Breakfast og campingpladser. Priserne varierer selvfølgelig, men standarden er generelt god i USA.

Du vil finde hoteller og moteller i alle byer og områder i USA. USA er de store hotelkæders hjemstavn. Over alt du kommer frem vil du støde på hoteller som f.eks. Best Western, Holiday Inn, Marriott og Super 8. Du vil også kunne finde mange mindre og lokale moteller, som ofte er ret billige.

Læs mere om hoteller og moteller i USA her

Populære attraktioner og destinationer i USA


Times Square, New York

Times Square, den travleste plads i New York, og er kendt for sine mange Broadway teatre, biografer og store reklame skilte.

På en gennemsnitlig ugedag passere mere end 2.000 fodgængere 7th Avenue og Time Square på 15 minutters periode.

Times Square er også stedet hvor alle slags sjove, spændende og informative udflugtsture starter. Du kan vælge alle former fra ture på gåben, cykel, bus, limousine, eller ture der fokusere på seværdigheder, etniskegrupper eller TV og film.


Las Vegas Strip, Nevada

Las Vegas er det mest populære turistmål i staten Nevada, og er internationalt berømt for de store ressorter og kasinoer, shopping og underholdning. Las Vegas tiltrækker årligt over 31 millioner besøgende, som udgør ca. 80 procent af byens samlede befolkning.


National Mall og Memorial Park, Washington, D.C.

I National Mall & Memorial Park finder du mange af USA’s ikoniske vartegn. Mindesmærker for præsiden Washington, Lincoln, og Jefferson, og mindesmærker for Korea- og Vietnamkrigen.


Faneuil Hall Marketplace, Boston, Massachusetts

Faneuil Hall Marketplace, er også et af de mest populære turistmål i USA, med op mod 20 millioner besøgende årligt. Området omfatter fire historiske steder – Faneuil Hall, Quincy marked, North marked og South marked, alle omkring en gammeldags brostenspromenade hvor jonglører, tryllekunstnere og musikere underholder de besøgende.

Der er mere end 100 steder at spise, shop og drikke på dette historiske sted.


Disney World's Magic Kingdom, Lake Buena Vista, Florida

Den mest populære af Disney's Florida attraktioner er Disney World's Magic Kingdom.

Hvordan det magiske Kongerige har formået at bevare sin charme og popularitet gennem årerne er enkel, den har været tro mod sin oprindelige vision, om et sted, hvor familier kan samles i et rent og sikkert miljø, og nyde den tid, de tilbringer sammen.


Disneyland, Anaheim, Californien

Walt Disneys oprindelige forlystelsespark byder på otte temalande med klassiske Disney figurerer, flotte attraktioner, live- underholdning og sjove parader.

Med næsten 15 millioner besøgende årligt, kan der være tryk på i den originale Disney park. Det vurderes at har Disneyland har haft mere end 515 millioner gæster siden det åbnede i 1955.


Fisherman's Wharf/Golden Gate National Recreation Area, San Francisco, CA

Golden Gate National Recreation Area (GGNRA) er et af de største turistmål i USA, og omfatter den berømte røde bro – Golden Gate Bridge – sammen med mange andre spændende områder i San Francisco Bay. Området tegner sig for 14,3 millioner besøgende årligt. Ved området omkring Fisherman's Wharf kan du nyde frisk fisk fra Stillehavet, på de mange hyggelige fiskerestauranter, og måske se en søløve eller to der slapper af i havnen.


Niagara Falls, N.Y.

Niagara Falls breder sig over den amerikansk-canadiske grænse, og har været et sandt turist-mekka siden midten af 1800-tallet. Mange mener at den bedste udsigt over Niagara faldene fås fra den canadiske side, og det er også på Canada siden at de største og mest populære hoteller ligger. Niagara Falls ligger blot to times kørsel fra Toronto.


Great Smoky Mountains Nationalpark, Tennessee/North Carolina.

USA’s mest besøgte nationalpark er hverken Grand Canyon eller Yosemite, men derimod Great Smoky Mountains Nationalpark. Den naturlige skønhed og de fire forskellige årstider i Great Smoky Mountains Nationalpark er uovertruffen!

Med mere end 800 kilometer vandrestier, sammen med den flotte natur tiltrækker næsten 10 millioner vandrere, naturinteresserede og turister årligt.


Navy Pier, Chicago

Navy Pier i Chicago åbnede i 1916, på kysten af Lake Michigan, og tjente som campus og militær træningsfacilitet i mange år. I dag besøges Navy Pier i Chicago af 8,6 millioner besøgende. De mange besøgende kommer for at nyde det store udvalg af restauranter, udstillinger, underholdning, shopping og turbådene, som i dag udgør Navy Pier.


Universal Studios Orlando/ Universal’s Islands of Adventure, Florida

Ligesom rivalen Disneyworld huser Universal et sandt forlystelses kompleks i Orlando, hvor de to forlystelsesparker, Universal Studios Orlando og Universal’s Islands of Adventure byder på dagevis af oplevelser for hele familien.


Universal Studios Hollywood, Californien

Universal Studios officielle slogan er "The Entertainment Capital of Los Angeles," men om sommeren er Universal Studios ofte annonceret som "The Coolest Placein LA!" Næsten fem millioner filmglade besøgende ligger årligt vejen forbi tema-sæt som "Desperate Housewives", "King Kong" og andre store Universal produktioner.


Disneyland USA Skiferie i Colorado