Copyright © TravelAmerica.dk 2010-2014. Links | Vilkår og betingelser

Share on Facebook
Share on Twitter
Share via e-mail
Share on Delicious
Share on Digg
Share on Google Bookmarks
Share on LiveJournal
Share on Newsvine
Share on Reddit
Share on Stumble Upon

TravelAmerica.dk        British Airways     Hotels.com       Skyscanner.dk        Accorhotels.com     Hotelscombined.com      Booking.com     Agoda.com

Home
Seattle , Washington State

Washington


Hvis du kan lide vildnæs, forrevne kyster, og et rigt kulturliv er staten Washington lige noget for dig.

Staten Washingtons naturlige skønhed har været baggrund for mange film og tv-serier, og det er også staten hvori "Twilight"-filmene er optaget.


Washington har masser af aktiviteter og naturattraktioner at byde på: nationalparker såsom North Cascades og Mount Rainier; rolige strande, gigantiske skove, herunder tempereret regnskov, fjerne bugte, hurtigstrømmende laks-fyldte floder, ørne, sæler og hvaler; store vandfald, vulkaner og skønne steder til skisport i vintermånederne.

Med prisbelønnede vinproducenter på tværs af staten, er Washington den næststørste producent i USA, noget der tiltrækker besøgende fra hele USA.

Igen andre steder i USA blander naturen og urbaniseringen sig så spektakulært som i Seattle. Denne livlige by, omgivet af vand og bjerge, er ren og sofistikeret med et afslappet tempo. En gåtur gennem det berømte Pike Place Market i Seattle byder på uforglemmelige kulinariske oplevelser. Friskfangede laks, kæmpe krabber, østers, frisk frugt, øl og Ales og internationalt anerkendte Washington-vine.


Fakta om Washington

Areal: 176.479 km2

Befolkning: 6,395,798

Hovedstad: Olympia

Største by: Seattle

Lokal tid 9 timer efter Danmark

Klima: Tempereret klima med behagelig forår og efterår. Somrene er solrige, men ikke for varme. Vintrene har tendens til at være våde og milde.

National Parker: Mount Rainier National Park, North Cascades National Park, Olympic National Park, St Helens National Volcanic Monument, Lewis and Clark National Historic Trail


Washington State

Her finder du TravelAmerica.dk’s liste over de største attraktioner i staten Washington:


1. Pike Place Market

Pike Place Market har hævder at være det ældste offentlige farm marked i USA. Om det er rigtigt eller ej, er det bestemt stadigt et af de livligste markeder du kan besøge, og helt sikkert det livligste sted i downtown Seattle. Markedet byder på en masse frugt og grønt, lokale vine og øl, håndværk og naturligvis masser af frisk fanget fisk!


2. Space Needle

Nyd den storslåede udsigt fra Seattles mest populære attraktion. Space Needle blev præsenteret i forbindelse med Verdensudstillingen i 1962 og du kan tage elevatoren hele vejen op til toppen i næsten 200 meters højde!


3. Museum of Flight

Besøg Seattles berømte flymuseum! Museum of Flight huser en fantastisk samling af alt der har med luftfart at gøre. Store og små fly, gamle krigsklassikere, og et eksempel af Concorden, det første kommercielle fly der fløj hurtigere end lydens hastighed.


4. Olympic National Park

Staten Washington er hjem for en af de mest fantastisk National Parker i USA: Olympic National Park, berømt for sine vandrestier og vilde natur. I parken findes der også flere gletsjere, som tager vejeret fra de besøgende med deres blotte størrelse og deres strålende hvidblå farver.


5. Mount Rainier

Vulkanen Mount Rainier er den højeste vulkan i USA, og det højeste punkt i bjergkæden Cascades, med sine 4.392 meter. Mount Rainier ligger ca. 90 km syd for Seattle og i godt vejer kan man se den fra byen.


6. Mount St. Helens

Vulkanen Mount St. Helens ligger ca. 150 km syd for Seattle. Vulkanen eksploderede i et voldsomt og uventet udbrud i 1980, hvor store dele af det af det nordvestlige USA blev dækket af aske. Ved udbruddet blev 57 mennesker dræbt; 250 huse, 47 broer, 24 km jernbane og 298 km hovedvej blev ødelagt. Nær vulkanen findes der flere fine besøgscentrer der fortæller vulkanens historie.


7. Museum of Glass

Seattles Museum of Glass er et spændende og anderledes museum – perfekt at besøge på en regnvejrsdag. På museet er der en flot gennemgang af glassets historie og et meget stort aktivt glasværksted, hvor du kan se glaspusterne udføre deres håndværk, og skabe glaskunst for øjnene af dig!


Hoteller i Seattle


Flbilletter til Seattle


Billeje i Seattle

Washington State Space Needle Seattle Oplev naturen i Washington State Pike Place Market Seattle  Washington State Pike Place Market Seattle  Washington State